Theologos, Thassos

Șezi blând și admiră un sătuc de pe insula Thassos, Grecia. Totul e simplu în Theologos: majoritatea grecilor nu au nimic de făcut între 14-18. Arșița îi adună la umbră sau răcoarea casei. Într-o plimbare scurtă pe cărări întortochiate am găsit câteva încadrări cu atmosfera liniștită.

liniste1

biciclete pereche

liniste2

liniste3

kid

la magazin

mobra cu dude

kid in theologos

van mic

calut

lan

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri a fost un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin. Bateriile smartphone-urilor au fost încărcate cu un gadget fain.

3 thoughts on “Theologos, Thassos

 1. Catalin

  Salut,

  Interesante pozele.Am fost si eu acolo, dar parca ce am vazut eu nu se compara cu ce ai reusit sa surprinzi tu in unele poze.Iti recomand sa mergi sa vizitezi (in cazul in care nu ai fost pana acum….nu am reusit sa citesc tot blogul) Sardinia si in special arhipelagul de insule La Maddalena. Acolo o sa gasesti o multime de locuri frumoase si sunt convins ca o sa ai nevoie de multa memorie in aparatul foto, ca vad ca esti pasionata de fotografie.
  Ai facut cursuri de specialitate pe ramura asta, sau totul este doar hobby?

  Reply
  1. Lori Alexe Post author

   Buna, Catalin! 🙂

   A fost prima data cand am explorat o insula si totul s-a intamplat in cadrul TFB4, adica o tabara de fotografie dedicata bloggerilor. 🙂
   Sunt pasionata de fotografie si de multe ori incurajata de catre cei de la Studio FotoUnion sa , cum ar zice englezu’. Nu am cursuri, doar simtiri pe care trebuie sa le scot la iveala uneori prin fotografii.

   Merci de sugestii! Sunt sigura ca la un moment dat voi ajunge sa descopar mai multe colturi paradisiace, inclusiv pe cele mentionate de tine 🙂

   Reply
 2. Pingback: Dor de Thassos si spiritul #TFB4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.