Vote for Mayor for Mayor!

Dacă aș fi bucureșteancă, l-aș susține pe Nicușor Dan. E simplu. Se distinge între toți ceilalți candidați. Se simt bunul simț și decența, valori care trebuie aduse în față. Ce-i cu plici-ul, domnule? Facem branding personal pe urma unui scandal amuzant doar în ochii cititorilor de Ciao! la metrou?! Penibil.

Să lăsăm asta. Nicușor Dan inspiră siguranță. Are un mesaj clar și, chiar dacă nu am buletin de București, rezonez cu el: Salvați Bucureștiul!

Am ajuns în capitală acum 4 ani, când am început facultatea. Groaznică mi-a fost sosirea. Încurcături de începător la metrou și prin tramvaie, enervare maximă în traficul aglomerat, frică de oamenii străzii și alergături încotro vedeam cu ochii din cauza câinilor fără stăpân.

Noroc că m-am îndragostit la un moment dat și am început un proces de reconciliere cu Bucureștiul. Clădirile din centrul vechi, cele câteva parcuri aranjate și viața culturală bogată m-au vrăjit. Vreau Bucureștiul meu de îndragostită salvat!

Nicușor Dan are un program bine pus la punct. E totul transparent și poate fi urmărit pe site și pagina de facebook. Un grad de încredere ridicat i-l oferă în ochii mei faptul că dorește să dea amploare proiectelor deja inițiate în organizația Salvați Bucureștiul și competențele sale din domeniul matematicii. Mai mult, mi se pare de-a dreptul impresionant faptul că a reușit să adune în jurul lui o armată de oameni care lucrează voluntar pentru el și pentru campania lui electorală.

L-am urmărit de curând live într-o dezbatere TV, iar viziunea lui este cea mai aproape de gustul meu: dorește sporirea industriilor creative si educaționale. Excelent!
Ce are orice capitală la dispoziție?
• capitalul uman
• terenuri
• si patrimoniu istoric.

Pentru fiecare dintre aceste puncte, Nicușor Dan are câte o propunere de revigorare a situatiei din București.

În rest, nu am observat vreo viziune clar definită. Vorbesc aici strict de discuția live de la emisiunea Deschide lumea, Realitatea TV din 15 mai. Domnul Irinel Columbeanu vrea baruri cu care să atragem turiștii pentru că la noi se poate fuma oriunde. Domnul Iordănescu vorbește de importanța formării unor echipe. E de înțeles, având în vedere background-ul său.

Vă invit să mergeți la vot! Nu mi-ar plăcea să vă treziți ulterior că gunoiul a rămas tot în Bucuresti…

Imagine bine realizată, așa-i? Aveam nevoie de un astfel de OM.

1 thought on “Vote for Mayor for Mayor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.