Turneul de tenis Bloggers Open 2013

Well, ce să vă spun? S-a jucat tenis un weekend întreg. Ce dor mi-era de sportul ăsta frumos!

Eu personal nu am reușit să fac spectacol, să servesc ca Năstase cu spatele la adversar sau să aplic vreun efect interesant mingii. M-am concentrat pe jocul simplu, dar cel mai greu de practicat din câte înțeleg. A trebuit să particip la un antrenament ca să îmi dau seama că nu mai știam să întorc un backhand ca la carte, iar de alergat cred că am reușit să fac câțiva km buni pe teren la fiecare meci.

Am pierdut în fața Andei, cea care “și-a dorit mai mult victoria” și care în final a câștigat turneul, dar m-au încălzit jocurile de consolare gândite cu compasiune de către Andreea și Toma. Mi-am înfruntat febra musculară cu stoicism fiind hotărâtă să îmi depășesc limitele impuse de nou-cunoscuții mușchi, am obosit cu drag și astfel mi-am asigurat un weekend antrenant și jovial în ciuda vremii nu foarte prietenoase.

Ah, și la finalul competiției am avut parte de o surpriză tare minunată! Am participat la concursul Sony cu o singură fotografie Instagram și, spre marea mea uimire, am caștigat marele premiu, un telefon Sony. Galeria de fotografii Instagram #bloggersopen o puteți găsi aici.

Să știți că mi-a făcut mare plăcere să fiu pe teren. A fost un weekend tare fain și țin să le mulțumesc organizatorilor și sponsorilor că ne-au scos din casă.

Momentele de maximă glorie au fost capturate de Radu Bădoiu. Mulțumesc 🙂

Bloggers Open 2013 a fost un eveniment organizat de GM Tennis și susținut de Orange, Sony Mobile și Sarto Made to Measure.

4 thoughts on “Turneul de tenis Bloggers Open 2013

 1. Catalin

  Chiar ne gandeam sa te intrebam la ce sala mergi in Bucuresti, dar din postarea de mai sus am inteles ca pentru a ne mentine in forma trebuie sa ne apucam de tenis si sa lasam alergarea pe banda….ca nu ajuta….:D

  Reply
 2. Catalin

  Da, dar asta se intampla deoarece este un sport costisitor pentru multi si nici nu sunt prea multe locatii unde sa se poata practica.
  Oricum, vad ca in ultimul an, ciclismul a devenit din ce in ce mai popular.

  Reply
 3. Pingback: Tocmai am terminat hartogaraia pentru un extractor hidraulic de rulmenti pentru 10 tone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.