Dragii mei gugustiuci,

Vă scriu aceste rânduri pentru că am o rugăminte la adresa voastră. Știu că îmi sunteți prieteni buni. Conform zicalei, mă veți ajuta la nevoie.

De 4 ani vă hrănesc constant pe timpul iernilor teribile. Ba mai mult, am stat în ger până v-au mulțumit rezultatele unor sedințe foto.
Mi-aș dori tare tare tare mult să reperați pe raza Bucureștiului un autoturism marca Peugeot 206, roșu, cu un far spart pe partea stângă, înmatriculat cu nr B 73 UUL. M-am întâlnit într-o seară nefericită de marți cu a sa guralivă conducătoare auto și am avut o oarecare dispută. Un accident ușor. Deși vinovăția a fost stabilită de agentul de la Brigada Rutieră, doamna în cauză refuză să își recunoască greșeala.
Până la reparația mașinii proprii, vă rog să o “rezolvați”. Pe ea și pe mașina dumneaei. Cum știți voi mai bine. Ah, și vă rog asigurați-vă că arată ca un accident, bine?
În momente tensionate ca acestea, am nevoie de o alinare din partea apropiaților.

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat,
Lori de la 2.

6 thoughts on “Dragii mei gugustiuci,

 1. Paul

  E vorba despre un expert contabil, care refuză să-și recunoască vina când intră frontal în mașina din fața ei.

  Așadar…. multă baftă dacă lucrați / vă ciocniți cu dânsa.

  Reply
 2. xulescu

  In momentul in care nu se rezolva pe cale amiabila un accident auto adica unul dintre conducatori nu isi recunoaste greseala si ii da celuilalt asigurarea si se ajunge la stadiul in care vine agentul de la rutiera sa constate cine e vinovat, nu mai este o optiune sa dai asigurarea ci o obligatiune iar vinovatul este amendat. Nu stiu cum a reusit individa in cauza sa scape fara sa-ti dea asigurarea, dar poti face o plangere la politie, ea va fi chemata si nu mai poate refuza daca nu vrea sa primeasca contraventii mai mari.

  Reply
  1. Lori Alexe Post author

   Dupa ce am petrecut o jumatate de ora in intersectie pe o ploaie torentiala incercand sa o conving ca nu vine nimeni la locul accidentului, m-a urmat la o sectie de politie ca sa stabilim cine e vinovat. S-a stabilit. Doamna nu avea asigurarea la ea. A primit amenda si pentru asta.
   Multumesc de info :). Cel mai probabil, plangerea la politie va fi urmatorul meu pas. Mai ales daca refuza in continuare orice comunicare si imi inchide telefonul in nas dupa ce arunca o replica pe un ton grav deranjat.

   Reply
 3. Oana

  http://cedam.csa-isc.ro/

  Intra aici si tasteaza numarul masinii si ziua cand v-ati ciocnit sa vezi daca in ziua respectiva avea RCA. Eu am tastat la nimereala la data de 3 iulie si nu figureaza in baza de date. Ceea ce inseamna ca nu are RCA. nu ca l-a uitat acasa, nu are. Probabil de aceea te evita. Lipsa RCA-ului se pedepseste cu amenda. Uite mai jos ce pateste:

  Dacă sunteți proprietar de vehicul și nu încheiați asigurarea obligatorie RCA sau nu o mențineți în valabilitate în mod continuu, prin plata primelor de asigurare, săvârșiți o contravenție.

  Contravenția se constată de către personalul Poliției și se sancționează cu: amendă de la 1000 RON la 2000 RON, reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare/inregistrare, până la prezentarea documentului privind încheierea asigurării. (Legea nr.136/1995, cu modificările și completările ulterioare; Ordonanța de Urgență nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.